kapat

10.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Skora bakma

Vanspor gibi ligde kalma ümidini yitirmiş bir ekibe karşı bile, oyun bazında üstünlük yakalayamayan bir Trabzon için Avrupa hedefine ulaşmak oldukça zor. Trabzonspor'un ortaya koyduğu oyunun adı futbol değil!

Şurası bir gerçek ki; bordo-mavili takımda topu olumlu kullanabilen oyuncu sayısı çok az. Hele böylesi rahat bir maçta bile pas yanlışlarını üst düzeyde yapıyorsanız, doğaldır ki ortaya iyi bir oyun koyamazsınız. İki kenar adamı Mehmet İpek ve Erol, ne duracakları yeri biliyor ne de kendi bölgelerinden atak girişimlerinde bulunuyorlar. Ayaklarına aldıkları her topta, rakip takım hücuma çıkıyor!

Savunmada Osman ve Macit, çok adamla hücum girişimlerinde bulunmayan Van karşısında inanılmaz hatalar yaptılar. Vanspor'un attığı iki golün dışında önemli pozisyonlar yakaladığını gördük. Erman ve Abdülkadir dünkü maçta ne yaptıklarını bilen iki isimdi. Abdülkadir attığı golle ve mücadelesiyle tam not alırken, Erman ise arkadaşlarına mükemmel toplar attı.

Görünen o ki, eğer Trabzonspor önümüzdeki sezon yarışmacı takım olmak istiyorsa, bugünkü kadroya en az 6-7 kaliteli oyuncu katmak zorundadır.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır