kapat

10.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sokak ortasında infaz
Tekstilci iki ortak, alacaklı oldukları kardeşler tarafından vuruldu. Ortaklardan biri öldü, diğeri tedavi altına alındı

TEKSTİL işiyle uğraşan Orhan Cengiz ve Tuncay Hacı Bektaşoğlu, uzun süredir kendilerine borçları bulunan Yaşar ve İzzet Öner'den paralarını alabilmek için her yola başvurdu. Alacaklarını bir türlü tahsil edemeyen iki ortak, Öner kardeşler tarafından takibe alındı. Yaşar ve İzzet Öner, Esenler Nine Hatun Mahallesi, Ayazma Caddesi üzerinde pusu kurdukları Orhan Cengiz ve Tuncay Hacı Bektaşoğlu'nu arabanın içindeyken kurşun yağmuruna tuttu.

Cengiz ve Bektaşoğlu, saldırıdan kurtulmak için otomobilin içinden çıkarak kaçmak istedi. Bu sırada silahlı saldırganlara karşı belinde taşıdığı bıçağı çekmek isteyen Orhan Cengiz, başına isabet eden kurşun sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

SALDIRGANLAR KAÇTI
Saldırıda ağır yaralanan Orhan Cengiz'in ortağı Tuncay Hacı Bektaşoğlu ise Özel Sefa Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinden sonra Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırıdan sonra kayıplara karışan Yaşar Öner ve İzzet Öner'in yakalanması için operasyon başlatıldı.

GÜNGÖR KARAKUŞ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır