kapat

10.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
3. köpek vakası!
1- Kültür Bakanı İstemihan Talay'ın "Koçibey" isimli "Kangal"ı zehirlendi 2- Eski bakan Fikri Sağlar'ın "Puanter"ı av tüfeğiyle vuruldu 3- Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan'ın, "Terrier"si kayboldu

BAŞBAKAN Yardımcısı Hüsamettin Özkan'ın "Terrier" cinsi "Honey" isimli köpeği, Ankara'nın Oran semtindeki Miletvekili Lojmanları'nda kayboldu. Sekiz yıldır Özkan Ailesi'nin evinde yaşayan ve ailenin bir ferdi haline gelen beyaz köpeği bulanların ödüllendirileceği bildirildi. Özkan'ın eşi Çiğdem Özkan tarafından 7 Nisan Cuma akşamı İstanbul'dan getirilen "Honey", cumartesi akşamı evin açık kapısından gezinmeye çıktı, bir daha dönmedi.

ÇOK BÜYÜK ACI
Hüsamettin Özkan "Hani" diye çağırdıkları köpeğin kaybolmasına çok üzüldüğünü belirterek, "Anlatamam. Çok büyük acı. Bunu köpek sahipleri bilir. Ailemizin çocuğu gibiydi" dedi. Köpeğin düz beyaz renkte olduğunu, üzerinde herhangi bir belirleyici işaret ya da isim bulunmadığını söyleyen Özkan "İki gündür arıyoruz. Hâlâ kayıp. Yerini bilen ya da bulanlara uygun bir mükafat vereceğiz" diye konuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır