kapat

10.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Patrol GR Ağustos'ta Türkiye'de
Kahire- 50 yıllık bir geçmişe sahip olan 4X4 Nissan Patrol'ün yeni modeli Patrol GR Mısır'ın başkenti Kahire'de tanıtıldı.

Yeni Patrol'ün test sürüşü ise Mısır'ın uçsuz bucaksız çöllerindeydi. Ağır bir off-road parkurunda geçen test sürüşünde, aracın üstün tırmanma kabiliyeti, çölün yumuşak kumunda gösterdiği performans ve keyifli kullanımı gözler önüne serildi. Araca takılan M-Fine motor sayesinde daha fazla çekiş gücü sağlanmış. Yakıt tüketimi de yüzde 20 oranında azalmış. Patrol'ün içi oldukça rahat ve konforlu dizayn edilmiş. Deri koltuklar elektrikli ve ısıtmalı. Aracın arkasında bulunan katlanabilir 2 koltuk sayesinde 5 olan yolcu sayısı 7'ye çıkabiliyor. Patrol'ün kokpiti sade ve şık dizayn edilirken, orta kısma konan ahşap kaplama, araca farklı bir hava vermiş. Sürücünün yanında bulunan kumandayla 4 kapının merkezi kilidi ve camlar kontrol edilebiliyor. Elektrikli ayna, far yüksekliği, radyo-kasetçalar ve klima ön konsoldaki düğmelerle ayarlanıyor.

3.0 lt Turbo Dizel motor kullanılan Patrol GR, 156 beygir gücüne sahip. 100 km'de 10.8 litre harcayan 4X4'ün son sürati ise saatte 160km.

Patrol Gr'ın 5 kapılı ve otomatik vitesli versiyonu, ilk kez Türkiye'de Ağustos ayında satışa sunulacak. Fiyatı için kesin bir rakam verilmese de 45 milyar civarında olacağı söyleniyor.

Mete TANSU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır