kapat

26.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Traveller Dergisi'nden İstanbul'a övgü
İngiltere'nin en ünlü seyahat dergisi Traveller, İstanbul'un, konuklarına 'lokum ve halı'dan çok daha fazlasını vaadettiğini belirtirken, kentin alışveriş açısından tam bir cazibe merkezi olduğuna işaret etti.

Derginin Nisan sayısında yer alan iki sayfalık haberde, Yazar Suna Erdem tarafından kaleme alınan ayrıntılı alışveriş rehberinde, modadan halıya, ev dekorasyonundan mücevhere, yiyecek içecekten kitaba kadar pekçok ürünün nerelerde bulunabileceği, kaça alınabileceği ve sözkonusu fiyatların dünya fiyatlarıyla karşılaştırması yer aldı.

MODA VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Moda dünyasının tanınmış isimleri Cemil İpekçi, Yargıcı, Zeki Triko, Edwards of Nişantaş mağazalarının yer aldığı yazıda, deri giyimde öncü isimler Derishow ile Derimod'dan da söz edildi. Dergi, halıda rakipsiz isimlerin bulunduğu İstanbul'da, Türk halılarının 70 sterlinden başlayıp 15 bin sterlin ve üstü fiyatlara varan fiyatlarla satın alınabileceğine işaret ederken, ev dekorasyonu konusunda Aykut Hamzagil, Beymen Casa Club, Mudo City gibi firmaların büyük zevk ürünü objeler sunduklarını ifade etti. Yiyecek içecek konusunda Balık Pazarı'nı rakipsiz ilan eden dergi, pazar içindeki balıkçılardan bal üreticilerine kadar pekçok firmayı isim isim saydı. Bu bölümde ayrıca ünlü şekerci Hacı Bekir ile İstanbul'un profiterol tatlısıyla meşhur İnci Pastanesi de yer aldı. Antikacılar, mücevher satıcıları ve kitapçıların da anıldığı yazıda, İstanbul'un birbirinden güzel görüntülerine, alışverişte cazibe merkezi oluşturan noktaların harita üzerindeki yerlerinin gösterildiği bir plana da yer verildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır