kapat

26.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Takım çalışmasına yatkın mısınız?
Bugün başarı kişisel çabalardan çok, kendi çabalarınızı başkalarınınki ile ne derece yetenekle birleştirebildiğinize bağlı.

Başkaları ile birlikteyken ne kadar etkili çalışabildiğiniz son derece önemli. Dick Lyles'ın "Kazanmanın Yolları" isimli kitabı başkaları ile ilişkileri geliştirmek ve başarıları artırabilmek için dört strateji sunuyor. Kitapta, mükemmel bir eğitime sahip olan fakat grup halindeyken kesinlikle performans göstermeyen bir gencin, daha sonra bir takım koçu ile tanışarak ondan aldığı dört sırla hem iş hem de aşk hayatının olumlu yönde nasıl değiştiğini anlatıyor.

"Kazanmanın Yolları", aslında çok başarılı olan, içinde mükemmel cevherler taşıyan fakat başkalarıyla beraberken bunu gösteremeyen, grup içinde başarılı çalışma yapamayan yani takım çalışmasında sorunlar yaşayanlar için bir çalışma. Yönetim Geliştirme Merkezi Yayınları tarafından yayımlanan "Kazanmanın Yolları", takım çalışmasında başarılı olmak isteyenler için...

TEL: 0 212 274 88 48

Caz Dönemi E. L. Doctorow Can Yayınları

Hüzünlü Kadınlar Sığınağı Marcela Serrano Can Yayınları

Prina Köprüsü Ivo Andriç İletişim Yayınları

Tarık Buğra M. Fatih Yurdal Şule Yayınları

Kalan İzler Hasan Akarsu Bumerang Yayınları

Türkiye'nin Mafyası Frak Bovenmerk İletişim Yayınları

Osmanlı İktisat Düşüncesinin Çağdaşlaşması Ahmet G. Sayar Ötüken Yay.

Güneş Dünyası Feridun Andaç Güneş Dünyası Yayınları

Bilimsel Devrim Steven Shapin İzdüşüm Yayınları

Tex 3/ Yılan İşareti Comics Bonelli Oğlak Yayınları

Müşteri memnuniyetini es geçmeyin!
Müşteriye özen gösterme, müşterinin memnun edilmesi, müşteri ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanması, kaliteli ve mükemmel müşteri hizmetlerinin sağlanması konularını uygulamaya dönüştürmek her zaman zordur. Dr. Erdoğan Taşkın'ın "Müşteri İlişkileri Eğitimi", müşterilere yönelik işletmecilik, müşteri ilişkilerinde kalite, müşterilere yönelik pazarlama gibi konuları ele alıyor. Özellikle günümüzde müşteri bilincinin yeterince oluştuğunu düşünürsek, kitapta yer alan tavsiyeler daha büyük bir önem kazanıyor. Papatya Yayıncılık tarafından ikinci baskısı yayımlanacak olan "Müşteri İlişkileri Eğitimi", 2000'li yıllarda müşterilerin beklentilerinin nasıl karşılanacağını anlatan bir eser.

TEL: 0 212 245 37 40

Sosyolojinin tanımıyla dünyaya bakış
Sosyoloji, disiplinler arası nitelikte birçok sorunun incelenmesini kolaylaştırır. Dolayısıyla sosyologlar, iktisat bilimi, psikoloji ve antropoloji gibi kendilerine yakın olan uzmanlık alanlarının terminolojisiyle de sürekli ilişki içindedir. Gordon Marshal'ın editörlüğünde bir grup uzman tarafından derlenen "Sosyoloji Sözlüğü", psikoloji, ekonomi, antropoloji, felsefe ve siyaset bilimindeki sosyolojiyle ilişkili terimleri içeriyor. Kitabın sosyoloji sözlüğü olduğuna bakıp, bize göre değildir demeyin. Çünkü bu sözlük aklınıza gelebilecek her türlü kelimeyi sosyolojik açıdan değerlendiriyor ve size farklı bir bakış açısı sağlıyor. Bilim ve Sanat Yayınları tarafından yayımlanan "Sosyoloji Sözlüğü", herkesin edinmesi gereken çok kapsamlı bir çalışma.

TEL: 0 312 417 59 01

Osmanlı'dan günümüze iktisat düşüncesi
Osmanlı iktisat düşüncesi klasik dönemde ekonominin dengelerini somut gerçek karşısında başarıyla kuran politikaları üretebilmişti. Ancak 16. yüzyılın sonlarından itibaren Osmanlı iktisat çerçevesi, gerçek karşısında başarılı olamadı. İktisat düşüncesi , III. Selim'den itibaren sancılı bir arayış içerisinde, hem yordamlanmanın güdümünde kendiliğinden, hem de Batılı yol göstermelerle, Batılı normlarla temasa geçti. Ahmed Güner Sayar'ın "Osmanlı İktisat Düşüncesinin Çağdaşlaşması" Osmanlı iktisat düşüncesinin nasıl batılılaştığını gözler önüne seriyor.

METE TANSU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır