|
|
G.Saray dönüm maçı olur
Cimbom'a karşı oynayamayacağı için üzgün olan Abdullah, "Bu günleri hak etmeyen taraftara G.Saray galibiyeti yaşatmalıyız. Taraftarı, yönetimi ve takımıyla bütün camianın bu galibiyete ihtiyacı var" dedi
Sonuna kadar
Abdullah, sakatlığı sebebiyle G.Saray maçında oynayamayacağı için çok üzgün. Yıldız futbolcu, "Taraftarı, yönetimi, takımıyla tüm camianın G.Saray galibiyetine ihtiyacı var. F.Bahçe futbolcusu buna mecbur. Kimse merak etmesin. O gün sahada herkes sonuna kadar oynayacak" dedi.
Adımıza yakışmadı
Saha dışındaki arkadaşlığı sahada gösteremedikleri için kötü bir grafik çizdiklerini belirten milli futbolcu, "Hoca değişikliklerinden de olumsuz etkilendik. Biz futbolcular, kalitemizi sahaya yansıtamadık. Hiçkimse adına yakışır oynamadı" diye konuştu.
Riske girilmiyor
Abdullah, şöyle konuştu: "Üst üste 3-4 maç kazansak takıma güven gelecekti. Şu anda hiçbir futbolcuda güven yok. Kimse saha içinde sorumluluk almıyor. Riske girmiyor. Kazanmak için riske girmelisiniz. Girmezseniz, işiniz şansa kalır."
GÜRCAN BİLGİÇ
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|