kapat

06.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Haberi fotokopi yapıp dağıttılar
1.5 YIL arayla iki çocuğun ölümüne neden olan servis şoförünün çalıştığı Halkalı Doğa İlköğretim Okulu'nun önünde olayı gündeme getiren SABAH gazetesinin kupürü dağıtıldı..

Katil şoförün son kurbanı olan 9 yaşındaki Sultan Baltacı'nın gözüyaşlı babası Kenan Baltacı, bir yandan kupürleri dağıtırken bir yandan da "Çocuğum bir hiç uğruna öldü. Başka çocuklara bir şey olmasın" dedi. Sultan Baltacı'nın ölümüne yolaçan servis sürücüsü Yunus Gürsoy'un aleyhine 20 milyar liralık manevi tazminat talebiyle dava açmaya hazırlandıklarını söyleyen Kenan Baltacı, "Bu para tabii ki yavrumu geri getirmez. Ama başka çocukların ölmemesi için belki biraz daha dikkatli olurlarlar" dedi.

Baltacı, "1.5 yıl önce yine burada başka bir çocuğu ezen şoförün görevine son verilmemesi, büyük sorumsuzluktur" diyerek okul yönetimine tepki gösterdi. Halkalı Doğa İlköğretim Okulu'nun öğrencisi 9 yaşındaki Metin Keskin, 1.5 yıl önce okulunun önünde Yunus Gürsoy'un kullandığı aracın altında can vermiş, Gürsoy, mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.

TEBERNÜŞ KİREÇÇİ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır