kapat

03.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Terim'den tokat
G.Saray Teknik Direktörü, Hagi'nin attığı ikinci golden sonra sevinçten ne yapacağını şaşırdı ve önüne çıkan yardımcısı Müfit Erkasap'ı tokatladı

Sevinçten havalara uçtu
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç boyunca yerinde oturmadı. Hagi'nin attığı ikinci golden sonra sevinçten havalara uçan Terim, sevincini yardımcısı Müfit Erkasap'la oldukça ilginç biçimde paylaştı. G.Saray'ın patronu, Erkasap'ın yüzüne üst üste bir kaç kez tokat attı.

Rekorların gecesi
G.Saray, Dortmund karşısında tarih yazarken, iki kaptanı Bülent ve Hakan da rekora koştular. Kariyerinde 54. kez Avrupa Kupası maçına çıkan Bülent, rekor kırdı. Sarı-kırmızılı takımda Arif 53, Hakan Şükür de 52. kez Avrupa Kupası karşılaşmasına çıktılar. G.Saray'ı öne geçiren ilk golün sahibi Hakan Şükür, Avrupa Kupaları'nda 23. kez rakip fileleleri havalandırarak, Trabzonsporlu Hami'yi yakaladı.

Hakan: Bülent'e armağan
Cimbom'un golcüsü Hakan Şükür, kaptan Bülent'in 3 sene önceki Dortmund maçında büyük talihsizlikler yaşadığını belirterek, "Bu kez mükemmel oynayıp, hatalarını unutturdu. Attığım golü ona armağan ediyorum. Turu geçmedik ama İstanbul'dan çıkış olmaz" dedi.

YAŞAR YALÇIN - Dortmund


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır