kapat

23.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Süren, beklediği desteği bulamadı
Başkan adaylığı konusunda nabız yoklayan Faruk Süren, ekonomik krizin gölgesinden kurtulamadı

G.Saray'da, olağan genel kurul toplantısı yaklaşırken, başkan Faruk Süren yeniden adaylık konusunda umutsuzluğa kapıldı.

Önceki gün camianın önde gelen isimleriyle bir yemek yiyen Süren, beklediği desteği bulamadı. Yemeğe katılanlar, sportif alandaki başarıları kabul ederken, kulübün mali kriz içine girmesini eleştirdiler. Başkan'ın bu görüşmeden sonra yakın çevresine, "Kazanamayacağım bir seçime girip, kendimi yıpratmak istemiyorum. 4 yıllık başarılı bir yönetimden sonra bunu haketmedim" dediği öğrenildi.

Cansun'u öne çıkarıyor
Süren ayrıca veliahtı olan asbaşkan Mehmet Cansun'la da bir görüşme yaparak, "Sen yavaş yavaş çalışmalara başla. Büyük ihtimalle ben bu işte yokum" diye konuştu. Sarı-kırmızılı kulüpte şu anda adaylığını açıklayan tek isim Özhan Canaydın. Süren kesin kararını Mali Kongre'de açıklayacak. Daha sonra da başkanlık yarışının tarafları kesinlik kazanacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır