kapat

19.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yükselme'de kafalar karıştı
İkinci Lig Yükselme Grubu'nda yarın oynanacak Kombassan-Kayseri maçının hakemi Namık Kemal Demiroğlu'nun sakatlandığı belirtilerek yerine Metin Seval görevlendirildi. Ancak bu görev değişikliği, sakatlık açıklamasına rağmen kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Geçen hafta Rize-Kombassan maçında çıkan olaylar ve Konya ekibi yetkililerinin özellikle siyasiler aleyhine yaptığı açıklamalardan sonra nadir rastlanan böyle bir değişikliğin Kombassan maçına denk gelmesi dikkat çekici bulundu.

Kombassan Teknik Direktörü Rıdvan Dilmen geçen hafta "Hakemler özel olarak görevlendiriliyor. Bunun arkasında politikacılar var. Kimin çıkacağı belli. Diğerleri boşa oynuyor" açıklamasını yapmıştı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır