kapat

19.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Moda...

Beşiktaş'ta son günlerin modası; aday olmak ya da aday açıklamak. Ben de modaya uyuyorum, adayımı açıklıyorum... Benim adayım Sayın Rahmi Koç... Nasıl olsa Beşiktaş'ı uzun zamandır uzaktan yönetiyordu. Artık kumanda aletini bırakmalı ve başkanlık koltuğuna oturmalı. Onun başkanlığına karşı gelecek herhangi bir Beşiktaşlı düşünemiyorum.

Beşiktaş, kanat problemini çözdü. Artık radara bile yakalanmaz. Dün skorun kısırlığı ortaların azlığından değil, gol bölgelerindeki futbolcuların beceriksizliklerinden. Nihat, sağ kanatta mükemmel. Solda da Münch ile Bayram iyi anlaşıyorlar. Biri hazırlıyor, diğeri ortalıyor. Devamlı birbirilerinin kademelerindeler. Şutları da başarılı.

Orta sahada Tayfur, yalnızlığına aldırmadan koşturuyor. Dün Vanspor'un kaptanı Mevlüt tarafından marke edilmek istendi. Ancak, böyle çok koşan adamları marke etmeye kalkmak, takımını bir kişi eksik bırakmaktır.

Ersen Martin, bizi şaşırtıyor. 2 metre boyu var ama kafa vurmuyor. Sadece iki şut denemesi var. 18'in içinde dur yeter Ersen. Havadan gelen her top zaten senin kafana çarpar. Hazır olman kafi.

Ayhan stresi atmalı
Sevgili Ayhan, bu okuyacaklarını sakın yanlış anlama. Sanıyorum 9 milyon dolarlık bir futbolcu olmak sana biraz ağır geliyor.

Hep mükemmeli sunmak derdindesin. Farzet ki 5 para etmez bir futbolcusun. Çık sahaya koş, atla, zıpla, gol kaçır, pas hatası yap. Yeter ki sıkma canını. At şu stresi üstünden.

Haftalar sonra yenen golün Beşiktaş'a puan kaybettirmemesi sevindirici. Rahim'in pasları hâlâ riskli. Takım arkadaşı Schaefer'e yaptığı el hareketi de gözümüzden kaçmadı. Yapma Rahim. Onlar senin yoldaşların.

Vanspor, ayağı kaymış bir takım. "Düşmüş" dememize matematik müsade etmiyor. Çünkü, hâlâ matematiksel olarak ligde kalma şansları var. Sayın İlyas Tüfekçi'ye sanırım bu yüzden görev verildi. Belki de mucize bekleniyor. 10 numaraları Mutlu en etkili adamları. Defansta kalabalık olmalarına rağmen kademe hataları yapıyorlar.

Dün gece Beşiktaş yeteri kadar gol girişiminde bulundu. Ortalar yaptı, şutlar attı, pozisyonlara girdi. Oyun tempolu ve süratliydi. Skor kimseyi rahatsız etmesin. Sahadaki Beşiktaş, doğru yolda.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır