Şanlıurfa'nın tarihi çarşıları, Gümrük Hanı ve Çift kubbe bölgelerinde çekimi devam eden dizi için dizisinin kahramanı Ali Haydar'a(Şener Şen'e) ŞURKAV merkez binasında sıra gecesi düzenlendi. Gecede rol gereği babasıyla karşılaşan Ali Haydar babası tarafınan ağa ile tanıştırıldı.
Sıra gecesinde sazlar çalındı, türküler söylendi. Çiğ köfte yoğruldu, meyveler yendi. Kısaca Şanlıurfa'nın ünlü "sıra gecesi"nde felekten bir gece çalındı. Hem, dizinin yeni bölümlerinin çekimi yapılırken, hem de ünlü aktör Şener Şen ve beraberindekiler gönüllerince eğlendiler. Şen, "Ben Urfalıyam artık. Urfayı da, Urfalıları da çok seviyem.
10. ve 11. bölümlerin bir kısmı 40 kişilik bir ekiple Şanlıurfa'da Sarayönü Polis Karakolu, Çift Kubbe Mezarlığı, tarihi Bedesten çarşılar ile tarihi evlerin bulunduğu sokaklarda çekilecek" dedi.
Mehmet YILDIRIM (SHA)