Hİzbullah Operasyonu sonrasında yaptığı açıklamayla şimşekleri üzerine çeken Recai Kutan, sıkıntılı günlerin stresini, İstanbul'da gizlilik içinde geçirdiği 3 gün içinde attı. Kutan, programı hakkında bilgi verilmemesi için parti yönetimine sıkı tembihte bulunduktan sonra, korumasını bile almadan geldiği İstanbul'da ailesi ve yakınlarıyla birlikte oldu.
Eşi Mebrure Kutan'la birlikte İstanbul'a ilk geldiği gün Caddebostan'daki yeğenini ziyaret eden Kutan'ın, parti yöneticileri, resmi bir programı olmadığını, özel işler için burada bulunduğunu ifade ettiler. Parti içi muhalefetin baskılarının ve "istifa" isteklerinin arttığı, parti içinin karıştığı bir dönemde Recai Kutan'ın eşi Makbule Hanım ile 3 günlük gizli İstanbul gezisi dikkat çekti.
Eresin Otel'de kalan ve bugün İstanbul'dan ayrılacak olan Recai Kutan'ın, Ankara gündeminden uzaklaşarak, aile dostları ve akrabalarıyla stres atmak için İstanbul'a geldiği belirtildi.
NEBAHAT KOÇ (SHA)