kapat

03.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bulak hakeme saldırdı
Orta hakem Sarvan'ın devam ettirdiği pozisyondan sonra Bulak, Budan'a saldırdı ve ısrarla havada tuttuğu bayrağı indirtti. Olayın büyümesini masörler ve yardımcı antrenörler önledi

Yerinde duramadı
Trabzonspor'un 10. dakikada geliştirdiği atakta, yardımcı hakem Birol Budan, bayrağını kaldırarak Orhan'ın ofsayt pozisyonunda olduğunu işaret etti. Orta hakem Oğuz Sarvan, pozisyona 'devam' dedi. Bunun üzerine bordo-mavili ekibin hocası Giray Bulak, hışımla yerinden kalkarak Budan'ın boğazına sarıldı.

Bayrağı zorla indirtti
Bu sırada Birol Budan, Giray Bulak'ın müdahalesine karşın bayrağı ısrarla havada tutunca, Trabzon Teknik Direktörü hakemin kolundan tutarak zorla yere indirdi. Olayı araya giren masörler ve yardımcı antrenörler engelledi. Budan, tartaklanmasına karşın Bulak'a hiç karşılık vermedi. Sarvan da olaya seyirci kaldı.

'Taffarel'i geçemedik'
Bulak maçtan sonra, "Yakaladığımız 6 yüzde 100 fırsatı değerlendiremedik. G.Saray bizi şansının ve Taffarel'in sayesinde eledi" dedi. Cimbom'un makine düzeninde oynayan bir takım olduğunu söyleyen Bulak, "Buna karşın bize karşı ilk ciddi ataklarını ilk yarı biterken geliştirdiler. Üstün olan bizdik ama talihsizdik" diye konuştu.

Terim'in Trabzon aşkı!
G.Saray, Fatih Terim yönetiminde Trabzon'daki yenilmezlik özelliğini dün de sürdürdü. Terim, Avni Aker Stadı'nda ikisi kupa, 4'ü ligde olmak üzere 6 maçta 3 galibiyet 3 de beraberlik çıkardı. İki takımın Türkiye Kupası'ndaki 10. eşleşmesinde de sarı-kırmızılı ekip, 7. kez rakibini safdışı bırakmayı başardı.

GÖKMEN ÖZDEMİR - Trabzon


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır