kapat

03.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bunun adı G.Saray mucizesi
Cimbom'un hocası Terim, sakat Emre, Hasan ve Hakan'ın oynamaları için, "Tıpta mucizeler vardır. Bizde başka türlü mucize vardır. G.Saray forması fedakârlık ister" yorumunu yaptı

Bileğin kırık değil ya
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, sakat sakat oynayan Hakan, Hasan ve Emre'ye teşekkür etti. Terim, "Hakan maçtan önce oynayabileceğini söyledi. Doktorlara göre Emre oynayamazdı. Odama çağırdım. Sakatlığını sordum. 'Bileğim' dedi. 'Bilek kırılmadığı sürece oynanır' dedim. O da 'Ben çıkar oynarım' dedi. Tıpta mucize vardır. Bizde başka türlü mucizeler olur. Futbolcu, yakaladığı G.Saray formasını fedakârlık yaparak elinde tutmalıdır" diye konuştu.

Aslan payı Taffarel'e
Cezalı olduğu için maçı tribünden izleyen ve yardımcısı Müfit Erkasap'a cep telefonuyla talimatlar veren Terim şöyle konuştu: "Bütün sakat futbolcularıma ve başta Mehmet Ali Yılmaz, tüm ilgililere teşekkür ediyorum. Kimse bana en ufak bir müdahelede bulunmadı. ama tribünden telefonla konuşup, takımı yönetmek zor. G.Saraylı futbolcu sahada hocanın mevcudiyetini görmelidir. Bu turda, tüm oyuncuların katkısı var, ama en büyük pay Taffarel'indir."

YAŞAR YALÇIN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır