kapat

03.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yıldırım'a 2 rakip
Birleşik F.Bahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, Yıldırım'ın karşısına çıkması için Vefa Küçük'ü ikna etti. Sürpriz aday Lütfü Tomuş da oldukça iddialı

Yıldırım yeniden aday
F.Bahçe'de kongre yaklaşırken başkanlık yarışı da kızıştı. İlk zamanlarda başkan adaylığı konusunda kararsız kalan Aziz Yıldırım, eski başkanların desteğini aldıktan sonra tavır değiştirdi. Daha önce kendisine oy veren 700 üyenin aidatını yatıran Yıldırım, aynı desteği gördüğü takdirde ve bunun 2 yıl sürmesi şartıyla adaylığını koyacak.

Yılmaz harekete geçti
Yıldırım'ın bu karar değişikliği Birleşik F.Bahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz'ı harekete geçirdi. Yılmaz hemen Vefa Küçük'le temasa geçerek, başkanlığa aday olması için ikna etti. Birleşik F.Bahçeliler Vakfı, bugün yapacağı grup toplantısında Vefa Küçük'ün adaylığını resmen açıklayacak.

Yönetim kurulu sır
Yılmaz, Vefa Küçük'ün listesine girecek yönetici adaylarını ise sır gibi saklıyor. Bunun gerekçesi ise Aziz Yıldırım'ın yönetime girecek isimleri tehdit ederek bundan vazgeçirmesi. Bugün diğer grup liderleri Kazım Bayülken ve Onur Kayador'la da bir görüşme yapması beklenen Aziz Yılmaz'ın Hamdi Akın, Ersin Taranoğlu, Aram Markarar, Uğur Dündar, Hakan Uzan gibi güçlü isimleri ikna ettiği öğrenildi.

Kadıköy, Yıldırım'a yakın
Olağan kongre öncesi fazla faal görünmeyen Kadıköy Grubu da kesin kararını bugün açıklıyor. Ancak Kazım Bayülken liderliğindeki grubun Aziz Yıldırım'a sıcak baktığı bildirildi. Öte yandan ellerini taşın altına sokacaklarını açıklayan 1907 Derneği'nin de hangi başkan adayını destekleyeceğini bugün açıklaması bekleniyor.

Tomuş: F.Bahçe sahipsiz
Emniyet Genel Müdürlüğü APK Uzmanı Lütfü Tomuş, F.Bahçe'nin sorununun sahipsizlik olduğunu belirterek, "Kulübü layık olduğu yere getireceğiz. F.Bahçe ihtiyacı olan parayı, kendi kaynaklarından sağlayabilir. Borçları ödeyecek arkadaşlarım da var. Kulübü Atatürk'ün "Birlik ve beraberlik, takdir-i ilahiden başka herşeyi yener" sözü doğrultusunda düze çıkaracağız" dedi.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır