kapat

03.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ülker'e nazar değdi
Avrupa Ligi'nde üst üste kazandığı 7 maç ile zirveye oturan Ülker deplasmanda PAF Bologna'ya direnemedi ve 26 sayı fark yedi. Temsilcimiz bu sonuçla 6. yenilgisini aldı
İlk 10 dakika direndiler
Avrupa Ligi'nde Ülker, 7 maç sonra mağlubiyetle tanıştı. Turuncu-yeşilliler grubundaki 4. maçında, deplasmanda, İtalya'nın Bologna takımına 79-53 yenildi. Bologna, ilk dakikalarda Basile'nin 3 sayılık basketleriyle üstünlük sağladı ve 5. dakikayı 17-11 önde geçti. Daha sonra oyunda dengeyi sağlar gibi gözüken Ülker, 5 dakikalık süreçte savunmasını daha iyi oturtup iyi hücum etmeye başlayınca aradaki farkı azalttı ve 10. dakikada 1 sayıya (24-23) indirdi.

İlk yarıda da 42-27 mağlup
Ancak bu dakikadan sonra kötü hücum eden ve çok top kaybeden Ülker, savunmada da Jariç ve Karnisovas'a çözüm bulamadı. Özellikle bu oyunculardan gelen basketlerle evsahibi ekip farkı artırmaya başladı ve Bologna ilk yarıyı 42-27 önde kapadı.Karşılaşmanın ikinci yarısında da Ülkerspor, rakibine karşı direnç gösteremedi. Bu yarıda inanılmaz sayıda top kaybeden ve hücumda da düşük yüzdeyle oynamayı sürdüren Ülker salondan boynuk bükük ayrıldı.

Efes ve Tofaş zorlu sınavda
Avrupa Ligi'nde bugün 2 takımımız daha zorlu bir sınav verecekler. Hırvat oyuncusu Mulaömeroviç'in affedilmesiyle daha da güçlenen Efes Pilsen ikinci tur dördüncü maçında, saat 19.15'de Slovenya'nın Pivovarna Lasko takımı ile karşılaşacak. Maç Abdi İpekçi'de... Tofaş ise deplasmanda CSKA ile saat 19.00'da karşılaşacak. Her iki maç da Cine5'ten dönüşümlü olarak ekrana gelecek.

UMUT GÜNEŞ -Bologna


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır