kapat

03.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Bildiğiniz gibi

Maç defans hatalarıyla başladı. İlk dakikada G.Saray defansının hatasında Erman'ın şutunu, Taffarel önledi. 11'inci dakikada bu kez Selim, ayağındaki topu kaptırdı. Sergen'in ortasını Hakan, iyi takip etse golle buluşabilirdi.

Daha sonra G.Saray hakimiyeti eline almasına rağmen, savunmanın çizgide oynaması, Trabzon'un derin toplarla pozisyona girmesini sağladı. 14'üncü dakikada Fatih'in derin pasını iyi takip eden Vugrinec, bordo-mavilileri öne geçirdi. Trabzon'un ilk devre G.Saray'ın yaptığı defans hatalarından dolayı yakaladığı iki kontratağı değerlendirememesi, turu sigortalamasını engelledi. İlk devrenin sonunda ise Hakan, G.Saray'ın beraberlik şansını harcadı.

Galatasaray boğdu
G.Saray, ikinci yarı rakibini adeta sahasına hapsetti. 60'ta top sağ ayağına geldiği için golü bulamayan Sergen, 67'de Okan'ın nefis ortasını kafayla tamamladı. 72'de mutlak bir golü kaçıran Trabzon, dönen topta Sergen'in nefis vuruşuyla geriye düştü. G.Saray'ın üstünlüğü ele geçirdikten sonra turu kaptırması beklenemezdi ve nitekim böyle oldu. Turu getiren isimler orta alanda oynayan Suat, Sergen, Ümit, Okan ve Ergün idi. Ama dünkü galibiyette en büyük pay sahibi Taffarel'dir.

Trabzon'un bir revizyondan geçmesi gerek. İleriye dönük sabırlı olur ve zaman ayırabilirlerse Trabzon'u yeniden biryerlere getirebilirler. Çünkü takım içinde, başta Erman olmak üzere yetenekli gençler var.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır