kapat

03.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Zafer günü

Avrupa Şampiyonlar ve Kupa Galipleri Ligleri'ndeki temsilcilerimiz Eczacıbaşı ve Enka bayan takımları 4'üncü maçlarını da galibiyetle kapatarak, gruplarındaki yenilmezliklerini ve liderliklerini sürdürdü. İki ekipte final-four'a emin adımlarla yürüyor.

Eczacı'nın rakibi Polonya'nın Nafta Pila takımı defansı seven, vasatın biraz üstünde bir takım. Ancak Eczacı inanılmaz blokları, hücumdaki ezici üstünlüğüyle rakibine hiç şans tanımadı. Blokta hiç aksamayan mavi-beyazlılar, birinci setten sonra hücumda da gerçek kapasitelerini ortaya koydular. Türkiye Ligi'nde Eczacı'yı zorlayacak takım olmaması Avrupa Ligi'ndeki tempolarını olumsuz etkiliyor.

Eczacı'nın ikiz kuleleri Artamonova ve İltchenko geriden ve köşelerden yine çok başarılıydılar. Ancak Arzu, orta hücumu hemen hiç kullanmayınca Özlem ve Çiğdem'i hücumda göremedik. Bu ikili de özellikle blokta ve geri alan defansında görevlerini yerine getirdiler. Final-four'da ortaya çok iş düşecek. Onun için ortadan hücumu grup maçlarında da kullanmalı.

Enka da güle oynaya
İkinci maçta Enka kolay bir galibiyet aldı. Genç ve tecrübesiz oyunculardan kurulu Sloven takımının tek silahı etkili servisleriydi. Ancak çok da servis kaçırdılar. Enka, sahaya iyi yerleşince Valia köşe hücumlarda çok etkili oldu. Gün geçtikçe performansı yükseliyor. Handan ve Elena da ortadan çok top öldürüyorlar. Enka'nın başarısı için tek birşey kaldı; o da Daniela'yı file önünde biraz daha sıçratabilmek.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır