kapat

03.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Cimbom üstündü

Şurası bir gerçek ki, G.Saray gerek oyuncu zenginliği gerekse oyun anlayışı olarak Trabzonspor'dan üstün bir takım. Böyle bir takıma karşı oyundaki stratejinizi çok iyi belirlemek zorundasınız.

İlk yarıda bordo-mavili takım, G.Saray'a karşı kendi sahasında çok adam bulundurarak, rakipten kaptığı toplarda ani karşı ataklarla golü bulmayı hedeflemişti.

İlk yarıda Vugrinec ile kazanılan golün dışında, 2-3 net gol pozisyonu daha ürettiler. Ayrıca saha içi yardımlaşmaları ve kazanma azimleri önceki maçlarına oranla daha üstündü.

Fakat bordo-mavili takım nedense golü bulduktan sonraki anlarda aşırı telaş ve panik yaşıyor. Özellikle ikinci yarıda savunmada yaptıkları hatalar akıl alır gibi değil.

Selim ne duracağı yeri biliyor ne de ayağına aldığı topu olumlu kullanıyor. Sadece gelen her topu gelişi güzel vurmaktan başka birşey yapmıyor. Osman ise anlaşılmaz bir sinirlilik içersindeydi. Bu da oyununu olumsuz etkiledi.

Bir tek Orhan göze battı
Orta alanda Orhan en fazla mücadele eden futbolcuydu. İlk yarıda bordo-mavili takımın oyunun belirli bölümlerindeki üstünlüğünde büyük pay sahibiydi. Erman ise topla buluştuğu anlarda olumlu işler yaptı.

İlk yarıda Vugrinec son vuruşlarda akılcı olsa takımını daha da rahatlatırdı. Fatih ise haftalardır kendisine şans verilmesine rağmen nedense istenilen performansı vermekten çok uzakta bir futbol ortaya koydu. Ve yine hayal kırıklığı yarattı.

Trabzon'un dünkü maçtaki en büyük yanlışı ise oyundaki tempoyu iyi ayarlayamamasıydı. Bu yüzden oyunun ilerliyen bölümlerinde Galatasaray fizik olarak daha iyi olduğu için rakibine üstünlük sağladı ve de attıkları iki golle öne geçme olanağı buldular. Oyunun kontrolunu da ele geçiren Cimbom, skoru koruyarak yarı finale çıkan takım oldu.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır