kapat

03.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kekilli intiharda direniyor
Olay popçu Murat Kekilli 'Bu Akşam Ölürüm' adlı şarkısının klibindeki intihar sahnesini kaldırmayacağını açıklayarak, "İstemeyen yayınlamasın" dedi

OLAY şarkısı "Bu Akşam Ölürüm" ile bir anda müzik dünyasında sivrilen pop sanatçısı Murat Kekilli, klibindeki intihar sahnesinin kesinlikle kaldırılmayacağını açıkladı.

"Bu kehanet şarkısı. Bu şarkıyı dinleyen intihar ediyor" söylentilerine karşı çıkan Murat Kekilli, "Bu bir aşk şarkısı. İnsanların bunu dinleyip kendilerini öldürmeleri çok yanlış. Böyle şey olmaz ve çok saçma" dedi.

Dillerden düşmeyen şarkısıyla bir anda müzik gündeminin üst sıralarında yer alan Murat Kekilli sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu şarkıyı dinleyen ve klibi izleyen 36 kişinin intihar ettiği öne sürülüyor. Ancak bu şarkı 8 yıldan bu yana söyleniyor. Son zamanlarda popüler olduğu için dikkat çekiyor. Daha önce niye kimse intihar etmedi. İntihar sahnesini kaldırmayı düşünmüyorum. Canlı yayında Reha Muhtar bana, 'Buradan söz ver ve bu sahneyi kaldır' dedi. Ben de kendisine, 'Bu benim fikrim değil. Yönetmenimiz, senaristimiz var. Onlar ile verilecek bir karar bu. Ben bunu kendi kendime yapamam dedim. Beğenmiyorlarsa, başka şeyler düşünüyorlarsa, yayınlamasınlar."

Esin ÖVET/Magazin


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır