kapat

03.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Kurbanlıklar 100 milyon!
YAKLAŞAN Kurban Bayramı dolayısıyla İstanbul'a çeşitli bölgelerden kurbanlık hayvanlar getiriliyor.. Bu yıl gelen ilk sürülerde kurbanlık fiyatları 70 milyon liradan başlayıp 150 milyon liraya kadar yükseliyor... Bayrama doğru fiyatların daha da yükselmesi bekleniyor... Sürü sahipleri, bu fiyatlardan bile zarar ettiklerini söyleyerek, "Daha fazla istesek satamamaktan korkuyoruz" diyor... Yetkililer ise kurban alacakların bayram sabahını beklemelerini öğütlüyor.

36 saatlik su kesintisi
BÜYÜKÇEKMECE- Bahçelievler ana isale hattındaki arıza nedeniyle bugün saat 22.00'ye kadar Avcılar, Küçükçekmece, Büyükçekmece, Kavaklı, Gürpınar, Tepecik, Kıraçköy, Alarko Evleri ve Esenyurt'a su verilemiyor.. İSKİ, arızanın giderilmesine çalışıyor...

Lolita manken tanıklık yaptı
MANKEN Esin Moralıoğlu'nun meslektaşı Merve İldeniz aleyhine açtığı hakaret davasında, "Lolita" lakaplı bir diğer genç manken, Aysun Kayacı tanıklık yaptı. Kadıköy 2. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya Moralığlu ve İldeniz gelmedi. Kayacı, "Olay günü oradaydım ama bir şey duymadım. Merve Hanım ciddi bir profesyoneldir. Kimseye hakaret edeceğini sanmıyorum" dedi.

SANİYE ERGÖNÜL

Vicdansızlar!
YENİ doğmuş bir bebeğin Galleria önüne bırakıldığı ihbarını alan Bakırköy polisi, Galleria çarşısının önünde, karton kutu içinde bir bebeği ağlarken buldu. Doğduktan üç saat sonra terkedildiği anlaşılan bebek, hemen Bakırköy Doğumevi'ne götürüldü. Sağlık durumu iyi olan bebeğe burada "Gülsüm" adı verildi. Polis, bebeği sokak ortasına bırakan vicdansız anne ve babayı aramaya başladı.

ERDİNÇ YILDIRIM

Kaset yapılmayınca mahkemelik oldu
ALMANYA'da oturan Yılmaz Ertaş, kaset çıkarma arzusuyla doğup büyüdüğü bu ülkeden 1995 yılında İstanbul'a geldi. Topaloğlu Müzik Yapım'la 4 yıl süren görüşmelerden sonra 28 Ocak 1999 tarihinde "kaset yapım sözleşmesi" imzaladı. Ancak bugüne kadar firmanın kaset yapma konusunda isteksiz davranması üzerine, Topaloğlu Müzik Yapım hakkında dava açtı. Dava dilekçesinde, sözleşmenin iptalini isteyen Ertaş, firmaya kasetin parasıyla birlikte yazdığı şarkı sözlerini de verdiğini belirtti. Şirket yetkilileri ise mahkemede "Ertaş'ın kaseti promosyon aşamasında. Almanya'da CD çıkartmasına izin vermedik. Bu yüzden sözleşmeyi feshetmek için bahane arıyor" dediler.

NESLİHAN SÖZEN

Sahte profesör yakalandı
KENDİSİNİ İrlandalı profesör olarak tanıtıp, 80 saatte İngilizce öğreteceğini ileri sürdüğü kişileri dolandıran Mustafa Eser Emerk, gözaltına alındı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır