|
|
ERMAN TOROĞLU
Dümen Terim'deydi
Maç başladı, G.Saray ilerde Sergen ve Hakan'ı bırakarak oynamak zihniyetinde. Terim, "Ben kontrollu başlayayım, yenemesem bile yenilmeyeyim" zihniyetinde.. Fakat maçın başlamasıyla beraber görüldü ki, G.Antep, o eski G.Antep değil. Rakibini hırpalayamıyor.
ÖMER ARAZ
UFO döndü
Dün Ahmet Cömert'te UFO'yu bir kez daha gördük. Türk basketbolunun son senelerde yetiştirdiği en komple sporcularından bir tanesi olan Ufuk, yine basketbol semalarındaydı. Yaptığı savunma ile, Türkiye Ligi'nin en değerli oyuncusu olma sıfatını haftalardan beri elinde tutan Stefanov'u sahadan sildi.
CÜNEYT TANMAN
Hasan gelince
G.Saray bu yıl kendisine tek mağlubiyeti tattıran Gaziantep önünde çok önemli bir 3 puan kazandı. Ligi daha zevkli hale getirecek ve rakiplerinin ümitlenmesine neden olacak mağlubiyetine fırsat vermedi.
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|