kapat

30.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yeni kraliçe Lindsay
Avustralya Açık finaline sakat sakat çıkan Davenport, son 3 yılın şampiyonu Hingis'i 65 dakikalık rekor sürede 2-0 yendi

Hingis 27 maç sonra kaybetti
Amerikalı raket Lindsay Davenport, İsviçreli Martina Hingis'in Avustralya Açık Tenis Turnuvası'ndaki efsanesine son verdi ve milenyumun ilk şampiyonu oldu. Tek bayanlarda 27 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Martina Hingis, son 3 yıldır Avustralya'da şampiyonluğu kimseye bırakmıyordu. 23 yaşındaki Lindsay Davenport ise 2 numaralı seribaşı olarak katıldığı turnuvada 6-1 ve 7-5'lik setlerle kariyerinin 3. Grand Slam şampiyonluğuna ulaştı.

Erkeklerde Agassi-Kafelnikov finali
Sağ bacağındaki çekme nedeniyle maça bandajla çıkan Davenport, ilk seti 19 dakikada kazandı. İkinci sette de 5-1 üstünlüğü yakalayan Davenport, Hingis'in direnişine rağmen seti 46 dakikada 7-5 alarak şampiyonluğa ulaştı. Kariyerinde Hingis'e karşı galibiyet sayısını 10'a çıkaran Amerikalı raket, rakibini üst üste 4 maçtır mağlup ediyor. Bu arada turnuvanın tek erkekler finalini ABD'li Agassi ile Rus Kafelnikov oynuyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır