kapat

30.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yok satan otolar
Opel, Volvo ve Volkswagen grubundan bazı modeller için sıraya ve listeye girmek gerekiyor

Ocakta otomobil satışlarındaki azalmaya karşılık Opel, Volvo ve Volkswagen grubunun bazı markaları için gelenek değişmedi, satın almak isteyenler yine listeye yazılmak ve otomobilin gelmesi için beklemek durumunda kalıyor.

Talep gören otomobiller arasında Opel'in ilk defa Eylül ayında satışa başladığı Zafira da yer alıyor. Özellikle 1.8 ve 1.8 otomatik modelleri ilgi gören Zafira'ya sahip olmak isteyenler 1-2 ay beklemek zorunda. Volvo'nun 40 serisine ve S40 modeline de yoğun ilgi var.

BEKLEMELER VAR
İlk 3 ay içinde gelecek otolorın yarıdan fazlası için kapora alındı. Volkswagen'in bazı modellerinde de beklemeler yaşanıyor. Passat'ın turbo dizel TDI modeli için alıcı listeleri hazırlandı. Yeni Polo modelinin ilgi gördüğünü belirten yetkililer, Golf konusunda 1-1.5 aylık beklemenin yaşandığını ifade ediyorlar. Son zamanların gözde otomobili Audi A3 için ise gelen modeller arasında önceden bağlanmamış 2-3 araçtan birini seçmek durumundasınız.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır