|
|
PİTBULL Allah'ından bul!
POP müziğin farklı sesi Özlem Tekin'in, "pitbull" cinsi köpeği tarafından, 5 ay önce Maslak Gazeteciler Sitesi'ndeki evinin önünde, köpeğiyle birlikte saldırıya uğrayan ve iki gün iş göremez raporu alan Nuran Barışık dün hakim önüne çıktı.
Özlem Tekin'den 2.5 milyar lira tazminat isteyen Barışık mahkemede, "Özlem'in vahşi köpeği, köpeğime saldırıp sol gözünü çıkarttıktan sonra, bana saldırarak yaraladı. Saldırıdan sonra hem maddi olarka hem de manevi olarak çok etkilendim. Köpeğim ve ben ruhsal tedavi gördük. Bu tedaviler bana 400 milyona mal oldu" dedi.
BARIŞIK'IN avukatı da mahkemeye bu cins köpeklerin çok çok tehlikeli olduklarına dair İstanbul Veteriner Odası tarafından verilen rapor sundu. Raporda bu köpeklerin, dövüştürülmek için kullanıldığı, saldırgan ve güçlü bir yapışa sahip oldukları, tasmasız dolaştırılmaması gerektiği vurgulandı. Ayrıca bu köpeklerin İngiltere'de yasaklandığı da belirtildi. Barışık da mahkemeye, Özlem Tekin'in vahşi köpeğini hala tasmasız ve başıboş dolaştırdığını söyledi. Daha önce bu saldırı nedeniyle 60 milyon lira tazminat kazanan Barışık'ın bu Tekin'e açtığı ikinci dava.
BEKİR BATU
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|