kapat

24.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Büyük ayıp!

Yıllarca F.Bahçe için canını dişine takan, kendini yerden yere atan, eli kırıkken bile bandaj yaptırıp formasını giyip sahaya çıkan İbrahim Kutluay'ın anasına, babasına, kız arkadaşına küfür etmeye F.Bahçe seyircisinin hakkı yoktu. Halil Üner maçın sonunda el sıkışmak için F.Bahçe bench'ine gelen İbrahim'i elinin tersiye itip, bir de üzerine küfür edince dünkü F.Bahçe'nin tuzu biberi oldu.

F.Bahçe dün sahaya galibiyet için çıkmamıştı. Üstelik rakibinin maç boyu ortalama 10 sayıya yakın bir farkla üstünlük sağlaması, F.Bahçe'nin kanadını kırmış ve mücadele etmek yerine böyle saha dışı işlere konsantre olunmasına yol açmıştı.

İstatistikler Efes Pilsen'in tamamını kontrolünde götürdüğü bir maçı kazandığı doğrultusunda. Yüzde 52'lik şut yüzdesi (30/58) ve 30 ribaund Efes'in kazanması gerektiğini gösteren istatistiki değerlerdi.

Karanlıktan aydınlığa
Günün ikinci maçında ise her iki takım da sahaya basketbol adına pozitif performans üretmek için çıkmıştı. İyi oynayan Ülker kazandı. G.Saray maçı kazanacak noktaya gelmesine rağmen rakibinin uzunları 5'er faulle çıktığında topu ısrarla içeri sokmaya çalışma gayreti yeterli olmadı. Ülker'de galibiyet serisi devam ediyor, bunda da oyuncuların üstün gayreti olduğu gözleniyor.

Ülker'de eleştirebileceğimiz tek konu aşırı oyuncu değişikliğinin oyuncular üzerinde yaratmış olduğu negatif etki. Haluk'un maçın başında yakaladığı muhteşem performans oyuna girip çıkarak düşmesine sebep oldu. Yine de oyunun kahramanı Haluk'tu.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır