kapat

21.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Lige el koyacağım
Takımların performanslarından hiç memnun olmadığını belirten tecrübeli hoca "Lig böyle devam ederse milli futbolcuları bitime 1 ay kala kampa alırım" dedi

Kıyamet kopacak!
Milli Takımlar Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligdeki takımların performansının düşüklüğünden tedirgin olduğunu belirterek, "Böyle devam ederse bitime 1 ay kala milli takımı açıklar, futbolcuları da kulüplerinden kopartarak kampa sokarım. Yoksa güçlü bir Milli takım çıkarmakta zorluk çekeriz" dedi. Denizli "Belki kıyamet kopacak ama olsun. Biz herşeyi göğüsleriz. Buna alıştık nasıl olsa" ifadesini kullandı.

Kontrolü kaybetmeyeceğiz
UEFA'ya Mart ayında 35 kişilik kadroyu bildirecek, daha sonra bunu 22'ye düşürecek olan Mustafa Denizli, Alpay'ın son lig maçında yaptığını milli takımda kesinlikle yapamayacağını belirterek "Benim futbolcum bir kart nerede, nasıl görülür çok iyi bilir. Bu konuda özel çalışmalar yapıyoruz. Biz milli takımı kontrol ediyoruz, eğer bunu kaybedersek başarı yolunda sıkıntı başlar ve sonunda büyük tehlikeler oluşur" dedi.

F.Bahçe ile görüştüğüm doğru
Mustafa Denizli "Ben öyle kolay kolay bir kulüple anlaşamam. Kocaelispor'a gitmeden önce de F.Bahçe ve Beşiktaş yöneticileriyle günlerce pazarlık ettim. Şimdi de F.Bahçeli yöneticilerle konuştuğum doğrudur. Ama 2 takımı birarada çalıştırmak da şu an için mantıklı değil" dedi. Teknik Direktör Denizli, G.Saraylı Emre ve Beşiktaşlı Ahmet Dursun'u da kadroya almayı düşündüğünü açıkladı.

LEVENT TÜZEMEN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır