kapat

21.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Fehriye'nin avukatı ETA'yı savunmuş
BELÇİKA'DA tutuklu bulunan Sabancı suikastı sanığı Fehriye Erdal'ın yeni avukatı Paul Bekaert, "terörist savunma uzmanı" olarak tanınıyor. Bekaert, 1996'da, İspanyol terör örgütü ETA'nın "beyinleri Luis Moreno ve Raquel Garcia'nın savunmasını üstlenmiş ve zamanın Adalet Bakanı'nın iade kararına rağmen sanıkların serbest bırakılmasını sağlayarak üne kavuşmuştu. 2 ETA'cı iade edilmekten kurtulunca İspanya ile Belçika arasında gerginlik yaşanmış, sorun AB düzeyinde zorlukla çözülmüştü.

Koalisyon kıyak maaşa geçit vermedi
KOALİSYON, milletvekillerine kıyak emeklilik ve memur maaş artış oranının üzerinde zam öngören yasa teklifine dün de geçit vermedi. Teklif, komisyon ve hükümet temsilcilerinin Genel Kurul'a katılmaması nedeniyle dün de görüşülemedi. Yoğun tepkiler üzerine yılbaşından önce koalisyon liderlerinin "Şimdi zamanı değil" diyerek askıya alınmasını kararlaştırdığı teklif, Genel Kurul gündeminin ilk sırasında yer alıyor.

Küçük baba bugün hakim önünde
ULUDAĞ'DA öldürülen Uğur Kılıç'ın oğlu Onur Özbizerdik'in, "Gencay Çakıcı'yı öldürmeye tam teşebbüs" olayında azmettirici olduğu gerekçesiyle 11 yıl 2 aya kadar ağır hapis cezası istemiyle yargılanmasına bugün başlanıyor.

Türkiye'deki grip tipi belirsiz
TÜRKİYE'DE görülen grip virüsünün tipinin belirlenmesi çalışmaları Refik Saydam ve Hıfzıssıhha Merkezi'nde sürüyor. Şu ana kadar dünyada salgın yaratan virüslere rastlanmadı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır