Trabzonspor son iki maçının aksine Kocaelispor önünde oyun bazında istenilen düzeyde görünmedi. Oyunun başlarında golü bulmalarına rağmen aşırı telaş sonucu gerekli üstünlüğü sahaya yansıtamadılar.
Savunma Samsunspor maçının aksine önemli yanlışlar yaptı. Osman bu blokta ne yaptığını bilen tek isimdi. Savunmadan olumlu top kullanmadığınız sürece iyi oyun ortaya koymanız zordur. Bir de nedense kenarlardan rakibe akılalmaz şekilde faul pozisyonları veriliyor.
Tamer ve Erol dün akşamki maçta ne savunmada ne de ofansta gerekli yeterlilikte görünmediler. Özellikle Erol'da büyük düşüş var. Kocaelispor çok adamla geldiği anlarda kapılan toplarda rakibi az adamla yakalamalarına rağmen organize atak yapamadılar.
İlerde Fatih ve Vugrinec görünen o ki birbirlerini tamamlayan oyuncular değil. Orta alanda emektar Orhan bordo mavili takımın en fazla koşan ve sahada varını yoğunu ortaya koyan futbolcusuydu.