|
|
İşte katil havuz!
Savcı Perçin ve bilirkişi, Beyoğlu'ndaki Mr. X adlı barın 22 yaşındaki Gonca Antmen'e mezar olan havuzunda inceleme yaptı; ölüm nedeni araştırılıyor
BEYOĞLU Cumhuriyet Savcısı Atıf Perçin ve bilirkişi olarak görevlendirilen Yüksek Elektrik Mühendisi Yavuz Varoğlu, Gonca Antmen'in dengesini kaybederek düştüğü süs havuzunda hayatını kaybetmesinin nedenini bumaya çalışıyor. Savcı ve bilirkişi havuz suyuna elektrik cereyanı kaçırdığı öne sürülen spot lambasını incelediler, görgü tanıklarının ifadelerini aldılar ve rapor tuttular.
BEYİN KANAMASI MI?
İLK saptamalara göre, Gonca Antmen'in başını havuzun taşına çarparak beyin kanamasından ölmüş olabileceği ihtimali de bulunuyor. Otopsi sonucu, ölüm nedeninin aydınlatılmasında belirleyici rol oynayabilecek. Genç kız ile birlikte havuza düşen Dursun Aydın adlı gençle bar sahibi Cengiz Deliktaş Beyoğlu Merkez Karakolu'nda gözlem altında tutuluyor.
HAYATİ KILIÇ
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|