kapat

18.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Emrah'a "burun" testi
Emrah, babalık davası için dördüncü kez kan örneği verdi; sonra kulak, burun, ağız ve el gibi karakteristik bölgeleri Küçük Tayfun'la karşılaştırıldı

ÜNLÜ sanatçı Emrah, Bursalı Ebru Çolak'ın açtığı babalık davası kapsamında daha önce DNA testi için verdiği kan örneği yetersiz geldiğinden üçüncü kez Adli Tıp'ta kan verdi. Emrah'a 35 profesörden oluşan bir heyet, "benzemezlik testi" de uyguladı. Bu testi uygulayan uzmanlar, ünlü sanatçının tüm vücudunu incelediler ve küçük Tayfun ile olan benzer yanları anlamaya çalıştılar. Adli Tıp Kurumu'na, Ebru Çolak ve küçük Tayfun Engin ile birlikte giden Emrah testler bittikten sonra arka kapıdan kaçtı. Dava için yapılan ilk DNA ve kan testinde ünlü sanatçı Emrah'ın, Tayfun Engin'in yüzde 99.7 oranında babası olduğu belirlenmişti. Yargıtay'a gönderilen davada testin Adli Tıp Enstitüsü yerine Adli Tıp Kurumu'nda yapılmasına ve "benzemezlik testi" uygulanmasına karar verilmiş, daha önce alınan karar bozulmuştu.

Defalarca yapılan kan testlerinin ardından dün Adli Tıp Kurumu'na gelen şarkıcı Emrah, oğlu olduğu iddia edilen Tayfun Engin ve Ebru Çolak hep birlikte 35 profesörün önüne çıktı. Burada yapılan "benzemezlik testi"nde 3'ünün kulak, burun, el, ağız ve ayak gibi karaktarestik bölgeleri incelendi. Yapılacak değerlendirmeyle çocuğun kime benzediği saptanacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır