kapat

16.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
2000'in ilk derbisi
Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maç 19.00'da... Hakem Oğuz Sarvan... Lider G.Saray'ın çok gerisindeki iki takımda da Afrika Kupası ve grip nedeniyle eksikler var

Fener'in Sarvan krizi
Milenyumun ilk derbisi bugün... F.Bahçe ile Beşiktaş, 2000'li yılların ilk derbisinde Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kozlarını paylaşıyor. 19.00'da başlayacak mücadelenin hakemi Oğuz Sarvan... F.Bahçe, Sarvan'ın yönettiği iki Beşiktaş maçında da galibiyet göremedi; bir kez berabere kaldı; bir kez de yenildi. İki takım da derbiye pek çok sorunla birlikte çıkıyor.

Afrika Kupası+grip
F.Bahçe'de Ganalılar Johnson ve Preko ile Güney Afrikalı Moshoeu, Beşiktaş'ta ise Nijeryalı kaleci Shorunmu ve Faslı Sellami, Afrika Kupası için milli takım kamplarında olduklarından forma giyemeyecekler. Ayrıca sakatlıklar ve grip salgını da ezeli rakipleri yıpratıyor. Beşiktaş'ta Ali Eren sezonu kapadı; Schaefer ve Halilagiç iğneyle oynayacak. Fevzi ise gribi atlattı.

İkisi de galibiyet istiyor
Sarı-lacivertlilerde ise rahatsızlığı süren Metin yedek soyunacak. Sakatlanan Erkan en az 2 hafta oynayamayacak. Rüştü ise belindeki soruna karşın ilk 11'de... Lider G.Saray'ın 16 puan gerisine düşen F.Bahçe, bugün kazanamazsa şampiyonluk yarışına havlu atacak. 13 puan gerideki Beşiktaş ise beraberlik halinde 2. sıradaki yerini koruyacak. Ama zirveye yaklaşamayacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır