kapat

16.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
"Motorlar"lar su kaynattı
Adnan Hoca'nın seks kasetleriyle şantaj yaparak kullandığı "motor imamlar" artık korkmuyor ve konuşuyor. Onlar sayesinde Hoca, DGM'lik oldu

İLK ortaya çıktığı zaman herkesin alay ettiği ve "meczup" gözüyle baktığı biriydi. Uzun saçları, kulağındaki küpesiyle bir dini tarikatın mensubuna değil, tekno müzik tutkunu metalcilere benziyordu.

Ne olduysa bir anda büyüdü, tehlikeli bir adam oluverdi. Adnan Hoca tarikatını kurduğunu ve kendisini "Başimam" ilan ettiğini "Ahmet" ve "Harun Yahya" kod adlarıyla duyurdu. Harun Yahya ismi, Hazreti Musa ve Hazreti İsa'nın yardımcılarının adıydı.

RAPORLU DELİ
Adnan Oktar, alenen konuşuyordu, çünkü kimseden korkmuyordu. Neden? Çünkü; cebinde "cezai ehliyeti olmayan paranoyak" raporu vardı. 1973 yılında başladı bu işlere... 90'lara kadar kendini iyice eğitti. Artık öğrendiklerini müridlerine öğretme zamanı gelmişti.

DGM YOLU
Yanındaki halen aranmakta olan en güvendiği adamları daha doğrusu suç ortakları Bahadır Güven ve Altuğ Berker gibi yakışıklı delikanlılar vasıtasıyla kandırdığı kızlara "imam" payesi verdi. Ancak, örgüt içinde kızların kod adı; motor'du. Böylece Adnan Oktar, ilk "motor imamlar"ı yaratmış oldu!

Ama bu motor imamlar, gün gelecek, verdikleri ifadelerle olay yaratacak ve örgüte DGM yolunu açacaklardı.

Derken... Sadettin Tantan gibi sağlam bir adam çıktı ortaya. Adnan Hoca'nın saltanatına son verdi. Gözaltına alınan "imam motorlar" yaşadıkları iğrençlikleri bir bir açıklayarak Adnan Oktar'ın ipliğini pazara çıkardılar. İşte manken Ebru Şimşek'in verdiği ifadeden bir bölüm: "Beni tuzağa düşürdüler. Onlardan artık korkmuyorum. Bana, benim gibi birçok kişiye seks kasetleriyle şantaj yaptılar. Beni ilaçla uyutup çıplak görüntülerimi elde ettiler. Adnan Hoca tam bir sapık. Beni seyredip zevk alıyordu. Allah cezasını verdi."

SAĞLAM EŞ
Yusuf Efendi ile Mediha Hanım'ın 2 Şubat 1956 tarihinde dünyaya gelen oğulları Adnan Oktar Arslanoğulları (asıl soyadı bu), şimdi Kartal'da Flamingo Yolu'nda, Kandilli'deki Dolmabahçe Sarayı yavrusu evini, alemleri, kadınları, müritlerini özleyerek ömür tüketiyor. Annesi Mediha Hanım da oğluna sağlam bir "eş" arıyor!

Çünkü, Adnan Hoca'nın bütün motorları su kaynatmış durumda.

Mehmet SARIŞIN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır