kapat

16.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Şehit ailelerinden sert protesto
Ankara Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği üyeleri, hükümetin, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın idam dosyasının Başbakanlık'ta bekletilmesi yönündeki kararını protesto ettiler.

Şehit yakınlarının Keçiören'deki protesto gösterisine FP'nin eski Devlet Bahçeli ile anlaşamadığı için MHP'den ayrılan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da katıldı. Şehit yakınları, ellerinde Türk Bayrağı, şehitlerin fotoğrafları ve "30 bin kişiye karşı bir kişi istiyoruz çok mu?", "Apo'ya idam","Şehit katili Apo'ya sahip çıkan, sonucuna katlanacaktır" yazılı pankartlarla Keçiören Şehitler Anıtı önünde toplandılar.

Dernek Başkanı Mehmet Alptekin, burada yaptığı konuşmada, TBMM'nin yetkisinde olan bir konuda 3 liderin biraraya gelerek karar almalarının yanlış olduğunu belirterek "siyasetçilerin hukuka saygılı olmaları gerektiğini" söyledi.

AVRUPA APOCU
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da alınan kararla Türk hukuk sistemine saygısızlık yapıldığını savundu. Hükümetin, teröristbaşının asılması halinde Türkiye'de olayların çıkmasından korktuğunu öne süren Altınok, teröristbaşını Avrupa'nın desteklediğini ve ona sahip çıktığını, buna karşı Türkiye'nin şehitlerine ve ailelerine sahip çıkmadığını iddia etti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır