kapat

16.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Emekliye evinde hizmet
Emekli Sandığı, hak sahipleri ile emeklilere oturdukları yerden aylık bağlama belgelerini temin ve maaş alınan bankayı değiştirme imkanı getirdi.

Kurumun emekli ve diğer hak sahiplerine daha iyi hizmet verebilmesi çalışmaları kapsamında internet ve "Alo Emekli Hattı" hizmetlerinin geliştirilmesine de başlandı.

Emekli Sandığı Genel Müdürü Naci Yatbaz, kurumun emekli ve diğer hak sahiplerine daha iyi hizmet verebilmesi çalışmaları kapsamında internet ve "Alo Emekli Hattı" hizmetlerinin geliştirildiğini söyledi.

Yeni düzenleme ile dul ve yetim aylığı bağlatmak veya sağlık yardımından yararlanmak isteyenler, Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü ya da il müdürlüklerine giderek, ilgili birimleri tek tek dolaşma külfetinden kurtulacak. Bu kişiler, "www.emekli.gov.tr" adresinden internete girerek, dul-yetim başvuru formları ile sağlık yardımı başvuru formları sayfasından, gerekli formları hemen temin edebilecek. Daha sonra Emekli Sandığı'na teslim edilecek bu formlar, hemen işleme girecek. Ayrıca aylık aldığı bankanın ya da şubenin değişmesini isteyen emekliler, "0-312-414 54 34" numaralı Alo Emekli Hattı'nı arayarak, aylık almak istediği yeni banka ya da şubeyi bildirecek ve söz konusu tarihten sonraki dönem için şube değişikliği yapılacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır