|
|
Potada Türk devri başladı
Efes, Ülkerspor ve Tofaş bu sezon ilk defa aynı haftada galip geldiler
Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden 3 takımın hepsi bu sezon ilk defa bir haftayı galip kapattılar. Tofaş, E Grubu'nda ilk 4 için ümitlenirken Efes ve Ülker, H Grubu'nda zirveye demir attılar.
Tofaş, geçtiğimiz yılı 3 yenilgiyle kapattıktan sonra 2.Tur'un ilk maçında güçlü rakibi CSKA'yı 87-73 yenerek gerçek gücünü gösterdi. Temsilcimiz, haftaya lider Barcelona karşısında kritik bir maça çıkacak.
Ülker-Efes elele
Efes Pilsen, Pivovarna deplasmanında elde ettiği galibiyetle liderlikteki yerini puan farkıyla korudu. Ülker, Didin yönetimindeki yükselişini Bologna galibiyetiyle süsledi. Ülkerspor, haftaya Cibona Zagreb deplasmanında. Efes ise Ülker'in iki kez yendiği İtalyan Varese'yi ağırlıyor.
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|