|
|
Romenler'e yardım
Mali krizdeki G.Saray, iki Romen'e 450 bin dolar ödedi. Kalan para bankalara gitti. Marcio&Capone için yapılacak ödeme de Tugay'dan gelecek paraya bağlı
Galatasaray'ın para krizi bir bitiyor, bir başlıyor... Türk Tanıtım Vakfı'ndan gelen 1 milyon dolar daha kulüp kasasına girmeden bitti. Yönetim, devletin verdiği bu parayı tahsil eder etmez ilk önce Hagi ve Popescu'ya alacaklarının bir kısmı olan 450 bin dolarlık ödemeyi yaptı. Romenler'in kalan paraları için yeni bir ödeme planı hazırlandı. Paranın geri kalan kısmı da kredi alınan bankalara verildi. Bu arada Romen oyuncuların menajeri Becali, Florya Metin Oktay tesislerine Terim ile görüşmeye geldi; ancak burada kimseyi bulamadı.
Gözler Rangers'ta
Sarı-kırmızılılar, Tugay'ın Glasgow Rangers'a transferinden gelecek 1 milyon 750 bin doların dağıtımını da şimdiden yaptı. Bu ay içinde beklenen para ile önce Juventude Kulübü'ne Capone ve Marcio'nun geciken bonservis bedelleri yatırılacak. Geri kalan 300 bin dolar da, Türk futbolculara bölüştürülecek. Asbaşkan Ali Dürüst, "Futbolcularımızın alacaklarının bir kısmını ödedik. Geri kalan kısmı da önümüzdeki günlerde ödeyeceğiz" diye konuştu.
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|