Turnuva öncesi stres atmak için su parkına gidip yunuslarla yüzen Kournikova, elenip kortlardan erken ayrılınca bu kez de kaplanlara koştu.
Adeta hayvanları büyüleyen güzel tenisçi rakiplerine yenilip turnuvadan elenmesinin üzüntüsünü hemen maç sonrası gittiği Dreamworld'de attı.
Turnuvanın yapıldığı Queensland kentinin en gözde eğlence mekanlarından biri olan Dreamworld'de soluğu alan Kournikova beyaz bir Bengal kaplanı olan Mohan'la bol bol oynadı. Kournikova'nın daha önce yunuslarla yüzdüğünü hatırlayanlar vahşi Bengal kaplanı ile samimiyetine fazla şaşırmadılar. Kournikova, heyecanlı turnuva öncesi su parkındaki dev havuzda özellikle otistik çocukların tedavisinde yararlı olan Zak adlı yunusla yüzmüştü.