kapat

13.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Bilisim99
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Çakıcı'ya saldırı kamerada kayıtlı
Akmerkez'in güvenlik kameraları Gencay Çakıcı'nın vuruluş anını kaydetti. Ancak görüntüler hâlâ polise teslim edilmedi. Küçük Baba Onur'un saldırıya katılıp katılmadığı kamera bulununca anlaşılacak

FRANSA'DA tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı'nın kardeşi Gencay Çakıcı geçen hafta imam nikahlı sevgilisi Gönül Özyürek ile Akmerkez çıkışında saldırıya uğradı. Gencay Çakıcı, polise, ceketli bir şahsın ateş ettiğini söyledi. Sevgilisi Gönül Özyürek'in ise kendisini korumak için önüne doğru atıldığı için vurulduğunu söyleyen Çakıcı, ateş eden şahsı teşhis edemediğini belirtti.

Tanıklar: İki kişi var
Olaydan sonra, polis, 3 görgü tanığının ifadesine başvurdu. Tanıklar, saldırıyı açık kimlikleri tespit edilemeyen 2 kişinin gerçekleştirdiğini söylediler. Bunun üzerine Dündar Kılıç'ın torunu İsmail Onur Özbizerdik ve şoförü Adil Cesur gözaltına alındı. Saldırıyı üstlenen Cesur, Türkçe Bar'da Ferit Aslan'ın vurulması olayının ardından, Çakıcılar tarafından sıkıştırıldığını ve bu yüzden saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi.

Kameranın peşinde
Yüzleştirmede 3 görgü tanığı da, saldırıyı üstlenen Adil Cesur'u teşhis edemedi. Ancak bir tanık, olay anını Akmerkez'in güvenlik kamerasının tespit ettiğini söyledi. Polis, bunun üzerine kameranın peşine düştü. Tahkikat için 3 gün ek süre alan ve soruşturmanın sürdürüldüğü günlerde görüntüleri alamayan polis, şimdi kameranın çektiği görüntüleri Akmerkez güvenlik biriminden talep etti. Ancak olaydan bir hafta geçmesine rağmen görüntüler ne polise ne de savcılığa gönderildi. Polis, saldırıdaki karanlık noktaları aydınlatmak için kameradaki görüntülerin peşinde.

Mustafa ŞEKEROĞLU - Hayati KILIÇ (SHA)


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır