|
|
Yalovalı 2000'e evde girecek
İşadamlarının kurduğu İstanbul Yardım Grubu sayesinde bin 200 Yalovalı depremzede 2000'i çadır yerine sıcak bir yuvada karşılayacak
Türkiye'nin önde gelen işadamlarının kurduğu "İstanbul Yardım Grubu" yaklaşık 200 ailenin barınabileceği 192 prefabrike evi ay sonuna kadar Yalovalılar'a teslim edecek. 2 milyon dolara mal olan projeye imza atan grubun koordinatörlerinden Osman Çarmıklı, Atilla Aksoy ve Ceylan Pirinçcioğlu, sık sık bölgeye gidip inşaatın durumunu yerinde inceliyor.
Evlerin eksiği yok
BİN 200 kişinin barınacağı prefabrike evlerde ısıtma sisteminden sıcak suya, halıdan perdeye kadar her türlü konfor bulunacak. Evlerin faydalanacağı kreş, sağlık ocağı, dershane, çamaşırhane gibi sosyal tesisler de bulunacak. Çağdaş Yaşam Merkezi bir yıl boyunca İstanbul Yardım Grubu tarafından işletilecek.
Arzu DURAL
|
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|