|
|
Jeneratör kalmadı
Hayatı durduran enerji kesintileri Perşembe Pazarı'nda jeneratör satışlarını patlattı
KARANLIKTAKİ İstanbullular'ın jeneratör almak için Perşembe Pazarı'na akın ettiğini söyleyen esnaf, "Bazı işyerleri 2 günde 4 jeneratör sattı. Stokta jeneratör kalmadı" dedi. Küçük boy portatif jeneratörlere ilgi daha fazla. Esnaf yeni siparişler veriyor.
ELEKTRİK kesintilerinin kaldırıldığı yolundaki açıklamalar jeneratöre ilgiyi fazla azaltmadı. İstanbullular "her ihtimale karşı", fiyatları 370 milyon lira 1,5 milyar lira arasında değişen jeneratörlerden alıyor.
YAVUZ ASDEMİR
Depo boş
İki günde 40 jeneratör sattım. Depoda bir tane bile kalmadı. Teşhir için vitrine koyduğumuz jeneratör bile satıldı. Kapış kapış gidiyor.
Rekor
Eskiden en az satılan mal jeneratördü. Şimdi sipariş yetiştiremiyoruz. Özellikle küçük, portatif jeneratöre talep rekor düzeyde.
Sürer
Kimse elektrik kesintilerinin sona ereceğine inanmıyor. Satışlar en yüksek noktada sürüyor. Böyle giderse talebe cevap veremeyiz.
|
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|