Müjde çocuklar!
Kaloriferiniz yanacak, artık üşümeyeceksiniz
YARDIM ELİ
BEYKOZ'daki İshakağa İlköğretim Okulu'nda 1200 öğrencinin buz gibi sınıflarda ders görmek zorunda kaldıklarını SABAH/İSTANBUL'un yayınından öğrenen işadamı Cahit Mor hemen harekete geçti. Müdür Yardımcısı Seyfullah Ağsakal ile birlikte okulu gezen Mor, kalorifer sistemini yenilemeyi üstlendi. İşe hemen başlamak üzere kolları sıvadı.
10 GÜNDE TAMAM
ISITMA sistemleri alanında 15 yıldır faaliyet gösteren işadamı Mor'un yardım elini uzatması büyük sevinç yarattı. Cahit Mor dört ekiple dersleri aksatmadan çalışacaklarını, 10 gün içinde, geceli gündüzlü yoğun bir çalışmayla okulu yeniden ısıtacaklarını belirtti. İşadamı Mor ekledi: "Gerekli tüm malzemeleri, araç gereci de firma olarak biz karşılayacağız."
MUTLULUK DUYUYOR
KENDİSİNİN de iki çocuk babası olduğunu, böyle bir yardıma imza atacağı için mutluluk duyduğunu belirten Mor, "Öğrencilerin sıcacık sınıflara kavuşması benim de içimi ısıtacak" dedi. Yayınımız üzerine daha önce de İGDAŞ, soğuktan donan Bakırköy Lisesi'ne doğalgaz bağlamak üzere harekete geçmişti.
Yavuz ASDEMİR
|