kapat

18.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Depremden kaçtı egzosta yakalandı
AVCILAR'DA iki günde bir çıkan "deprem olacak" söylentileri sonunda bir can aldı.

"Sular ısındı", "Belediye anons yaptı" gibi deprem fısıltılarına inanarak, önceki geceyi eşiyle birlikte arabada geçiren emekli işçi Halil Geredelioğlu, sızan egzost gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Önceki akşam yayılan söylentiler üzerine evlerine giremeyen Halil Geredelioğlu (41) ile eşi Fatma Geredelioğlu (47), daha önce yaptıkları gibi geceyi otomobilde geçirmeye karar vermişlerdi. Eşi Fatma Geredelioğlu sabah olunca işe gitmek için araçtan ayrıldı.

Onunla birlikte uyanan Halil Geredelioğlu ise ısınmak için aracının kaloriferini açıp tekrar uykuya daldı. Bu da onun korkunç sonunu hazırladı. Araçtan sızmaya başlayan egzost gazını fark edemeyen Geredelioğlu, zehirlenerek can verdi.

KOMŞULAR FARK ETTİ
Talihsiz adamın öldüğü komşuları tarafından uyandırılmaya çalışılınca anlaşıldı. Bunun üzerine bir konfeksiyon atölyeside çalışan eşi Fatma Geredelioğlu'na haber verildi.

Haberi alınca sinir krizleri geçiren Fatma Geredelioğlu, "Akşam saatlerinde yayılan 'Avcılar'da deprem olacak' dedikoduları üzerine evimize giremedik ve araçta uyuduk. Ben işe gittiğimde o da ısınmak için arabayı çalıştırmış. Keşke onu yalnız bırakmasaydım" diye dert yandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır