kapat

13.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Murat dönüyor
F.Bahçe ile sorunlu yıldız arasında nihayet barış sağlandı. Yakın'ın annesi dün yöneticiler ile görüştü. Murat bugün İstanbul'a gelecek

F.Bahçe, bir süredir sorun yaşadığı Murat Yakın ile şimdilik barış sağladı. Yakın'ın annesi dün yöneticiler ile bir görüşme yaptı. Oğluna verilen cezanın affedilmesini isteyen Emine Yakın ile F.Bahçeli yöneticiler bir noktada uzlaştı. Murat'ın bugün İstanbul'a geleceği öğrenildi. Teknik direktör Zeman, Murat'ın kalması için yönetime bir rapor vermişti. Bu arada G.Saray maçının ertelenmesinin gündeme gelmesi, sarı-lacivertli ekipte sıkıntı yarattı.

F.Bahçe erteleme istemiyor
Zeman, ligin seyri için maçın gelecek hafta oynanması gerektiğini söyledi. Çek hoca, "Aslında erteleme eksiklerimizi giderme fırsatı bulmamıza yarar ve işimize gelir. Ancak lig programı iyice karıştı. Bu maç da ertelenirse iyice çorbaya döner. Ligin sağlığı için maçın gelecek hafta oynanması gerekiyor. G.Saray'ın durumu bizi ilgilendirmiyor" dedi. Başkan Yıldırım ise, F.Bahçe-G.Saray maçının ertelenmesi konusunda son sözü Zeman'a bıraktıklarını söyledi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır