kapat

09.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İNTERNET SEPETİ

* Yeni binyıla nerede ve kiminle gireceksiniz
Yeni binyıla girmemize çok az kaldı. Çoğu insan daha şimdiden yılbaşı programını yapmaya başladı bile. Tabii siz hala düşünüyorsunuz, nereye gitsemde unutulmaz bir yılbaşı geçirsem diye. İşte size mükemmel bir fırsat çünkü travel-finder sitesi sizlere dünyanın birçok farklı yerinden ilginç tatil önerilerinde bulunuyor. Travel-finder sitesine girmenizle beraber, hayallerinizi süsleyen o muhteşem yılbaşı tatiline kavuşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken yılbaşında tatile gitmeye niyetlenip, bu siteye tıklamak.

http://www.travel-finder.com

* Dünyanın en büyük şovu NBA başladı
Dünyanın en büyük basketbol şöleni olan NBA, birkaç gün önce başladı. Yine o müthiş heyecan, mücadele ve kazanma azmi sporseverleri bekliyor. Biz de bu heyecanı geçen sene kaldığınız yerden yaşatmak için nba sitesini tanıtmak istedik. Bu sitede takımların yeni transferlerini, koçlarını ve hazırlık maçlarını bulabileceksiniz. Mesela bizim kanımızca geçen yılın şampiyonu San Antonio Spurs, bu yılın da favorisi. Eğer bir de siz kritik yapmak istiyorsanız nba sitesi, sizleri bekliyor.

http://www.nba.com

* Mick Jager ve yuvarlanan taşları bu sitede
Onlar rock tarihinin gelmiş geçmiş en büyük taşları, onlar dünyanın en fazla skandal yaratan gruplarından biri, onlar..... Evet onların ismi Rolling Stones. Geçen yıl ülkemizde de bir konser veren ve geçkin yaşlarına rağmen inanılmaz bir performans sergileyen Rolling Stones'a artık stones sitesinden de ulaşabilirsiniz. Sitede, Rolling Stones'un yaşam öyküsünü, şarkılarını, skandallarını ve onlarla ilgili aklınıza gelebilecek herşey bulabilirsiniz. Özellikle müthiş adam Mick Jager'ın çok trilyona mal olan boşanma davası, grubun hiçbir zaman gündemden düşmeyeceğinin adeta bir belirtisi.

http://www.stones.com


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır