kapat

09.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Olay hafta
Kombassan-Ülker randevusunda Ülkerli Allen tribünlere saldırdı. Beşiktaş-Tofaş maçında Şeref Tribünü karıştı. Karşıyaka-F.Bahçe sınavında 1 polisin ayağı kırıldı

Türkiye 1.Basketbol Ligi'nin 8.haftası birbirinden ilginç maçlara sahne olurken 3 karşılaşmada çıkan olaylar, moralleri bozdu.

Cumartesi İzmir'de oynanan maçta F.Bahçe, lider Karşıyaka'yı 93-88 yendi. Karşılaşma sonrası çıkan olaylar, bu zevkli maça gölge düşürdü. Karşıyakalı taraftarlar ile güvenlik güçleri arasındaki arbedede 1 polisin ayağı kırıldı. F.Bahçe Menajeri Hakan Artış, "Canımızı zor kurtardık" derken Karşıyakalı yöneticiler, "Tüm suç, seyircileri tahrik eden Halil Üner ve Zaza'da" dediler.

Konya'da tükürük yağmuru
Önceki gün İstanbul'da oynanan ve son saniyelerine kadar büyük heyecan içinde geçen Beşiktaş-Tofaş maçı sırasında Şeref Tribünü'nde Beşiktaş amigolarından Şeref ile Tofaş Menajeri Efe Aydan tartıştılar. Araya girenler, olası bir kavgayı önlediler. Olayın tarafları daha sonra birbirleriyle barıştırıldı.

Ne var ki Konya'da olanlar hiç de tatlı bitmedi. Son saniyede Kombassan'ın attığı sayının iptali üzerine başlayan olaylar birçok kişinin yaralanmasına neden oldu. Ülker menajeri Lütfi Arıboğan, olayların masa hakemi yüzünden başladığını belirterek, "Jerome Allen'ın kafasına bozuk para ve pet şişe atıldı. Soyunma odasına giderken suratımıza tükürdüler" şeklinde konuştu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır