kapat

09.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bologna alarmı
Bologna'nın tüm özelliklerini futbolcularına tek tek anlatan G.Saray'ın patronu "F.Bahçe karşısında sakatlıklar yaşayabiliriz. Ama erteleme istemiyoruz" dedi

G.Saray'da Bologna seferberliği... Teknik direktör Fatih Terim, önceki gün İtalya Ligi'nde Inter'i 3-0 yenen rakiplerine karşı futbolcularını dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Hiçbir Türk takımının bir İtalyan temsilcisini küçümseme lüksüne sahip olmadığını ifade eden Terim, "Bologna güçlü bir İtalyan takımı. Onlar için de, Milan'ı deviren G.Saray'ı elemek anlamlı olacaktır. Rakibimizi küçümsemeye ya da büyütmeye gerek yok. Kamuoyu, Bologna'yı küçük görüyor, sıkıntımız bu" diye konuştu.

Terim, Ronaldo ve Zamorano gibi forvetlere sahip Inter'in, Bologna savunması karşısında pozisyon bulamaması için, "Hakan, Hagi ve Arif bulacaklardır" yorumunda bulundu.

Çok koşan kazanır
Kağıt üzerinde favori olarak görünmenin çok önemli olmadığını da söyleyen Terim, "Sahaya çıkıp mücadele eden, çok koşan takım turu geçer. Bu tür maçlarda favori yoktur" diye konuştu. Bologna maçından önce çok zorlu bir F.Bahçe maçı oynayacaklarını hatırlatan G.Saray'ın patronu, "F.Bahçe karşısında sakatlıklar da yaşayabiliriz. Bu bizi Bologna maçında zor durumlara düşürebilir. Ama asla erteleme talebimiz olmaz" ifadesini kullandı.

12 kişiyle antrenman
Sarı-kırmızılı takım 4 günlük izinden sonra 12 kişiyle F.Bahçe maçının hazırlıklarına başladı. Millilerin yanısıra izinli olan Hagi, Popescu Taffarel ve Bruno idmana katılmadı. Çalışmaya Marcio 15, Capone 25, asker olan Hasan Şaş da 45 dakika geç kaldı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır