kapat

09.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Televizyonda yine damat tartışması
Kayahan'ın kızı ve damadıyla yaşadığı problemler gün geçmiyor ki bir televizyon ekranına yansımasın. Bir sanatçının özel dünyasını bu kadar sık ekrana taşıması tartışma yarattı.

Her karesi Türk halkının gözleri önünde yaşanan bir öykü bu... Bir yanda Türk pop müziğinin en büyük isimlerinden Kayahan, diğer yanda canı gibi sevdiği kızı Beste ve hiçbir zaman içine sindiremediği, kabul etmediği damadı Onur Berberoğlu. Beste'nin babasına karşı gelerek yaptığı bu gizli evlilikten sonra baba-kız uzun süre konuşmadılar.

Küslüklerinin en önemli nedeni de Kayahan'ın A Takımı Programı'nda da söylediği gibi damadı Onur Berberoğlu'nun sürekli bir işinin olmaması. Casinoların kapanmasından sonra ciddi bir işe başlamayan Berberoğlu yüzünden Kayahan, kızının ve damadının mirasa konmak için ölümünü beklediklerini bile söylemişti.

SABAH'ta yayınlanan bu açıklamalarından sonra A Takımı programında da Kayahan'ın fazla yumuşamadığı görüldü. Savaş Ay'ın ısrarlı çabalarına rağmen damadı ile barışmayan Kayahan'ın kararlı tutumu milyonlarca TV izleyicisinin gözleri önünde bir aile dramı yaşanmasına neden oldu.

Beste ile Onur Berberoğlu'nun Oben ile genişleyen ailelerini aile olarak kabul etmediğin söyleyen Kayahan ailesini geçindiremeyen bir erkeği ne damadı olarak ne de kızının kocası ya da torununun babası olarak göremediğini vurguladı. Şimdi şöyle bir tartışma gündeme geldi; Kayahan kızının yaşamını ve tercihlerini kendi doğruları nedeniyle kabul etmiyor. Peki ya kendi tercihleri doğru mu?


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır